U kent dat wel - u wilt een website laten bouwen en opeens weet iedereen in uw omgeving iemand "die ook iets met internet doet": een vage kennis, een collega op het werk of het befaamde handige neefje.

Maar na verloop van tijd blijkt de gelikte site toch wat tegen te vallen. U wordt niet gevonden in Google, dingen werken opeens niet meer in een nieuwe browser en de opmaak ziet u bij tientallen andere sites terug. Bovendien kunt u geen pagina s wijzigen want het neefje heeft geen tijd meer...

Dan realiseert u zich dat webdesign een vak is.

Aan de voorkant wilt u een design dat werkelijk uniek is en geen standaard sjabloon met visuele grapjes die u overal op het web tegenkomt. Aan de achterkant wilt u een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u zelf de hele inhoud van de site kunt onderhouden. U wilt kortom een professionele website en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

PolarWeb - Webdesign

Wij zijn een groep designers en webprofessionals die voor onszelf zijn begonnen. Omdat wij allemaal als zelfstandigen thuis werken, kunnen wij veel scherpere prijzen rekenen dan dure designbureaus. Bovendien zijn wij heel flexibel: per project wordt bekeken welk onderdeel door welke specialist wordt uitgevoerd. Zo krijgt u een professionele website die grafisch en technisch helemaal up-to-date is, maar voor een fractie van de prijs die u elders betaalt.

In de beperking toont zich de meester

Steeds meer mensen vinden de weg naar ons – zowel vanwege de prijs als de kwaliteit. Maar dat betekent niet dat wij alles aannemen. Enerzijds omdat wij het vaak erg druk hebben, maar wij vinden ook dat een opdracht ons iets interessants moet bieden. Juist vanwege ons enthousiasme voor het vak zijn wij immers voor onszelf begonnen.
Laat ons weten wat u wilt en we bekijken samen of we er iets moois van kunnen maken.