U kent dat wel - u wilt een website laten bouwen en opeens weet iedereen in uw omgeving iemand "die ook iets met internet doet": een vage kennis, een collega op het werk of het befaamde handige neefje.

Maar na verloop van tijd blijkt de gelikte site toch wat tegen te vallen. U wordt niet gevonden in Google, dingen werken opeens niet meer in een nieuwe browser en de opmaak ziet u bij tientallen andere sites terug. Bovendien kunt u geen pagina s wijzigen want het neefje heeft geen tijd meer...

Dan realiseert u zich dat webdesign een vak is.

Aan de voorkant wilt u een design dat werkelijk uniek is en geen standaard sjabloon met visuele grapjes die u overal op het web tegenkomt. Aan de achterkant wilt u een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u zelf de hele inhoud van de site kunt onderhouden. U wilt kortom een professionele website en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

PolarWeb ICT- Webdesign

Steeds meer mensen vinden de weg naar ons – zowel vanwege de prijs als de kwaliteit. Maar dat betekent niet dat wij alles aannemen. Enerzijds omdat wij het vaak erg druk hebben, maar wij vinden ook dat een opdracht ons iets interessants moet bieden. Juist vanwege ons enthousiasme voor het vak zijn wij immers voor onszelf begonnen.
Laat ons weten wat u wilt en we bekijken samen of we er iets moois van kunnen maken.

Computers en randapparatuur kan men tegenwoordig bijna overal aanschaffen. Maar in veel winkels wordt niet naar klanten geluisterd of worden verkeerde adviezen gegeven. Wij zijn  allround op computergebied en zullen u altijd van een goed en begrijpbaar advies voorzien.

Veel bedrijven of A-merken spreken graag over hun al dan niet gratis telefonische helpdesks waar de klant met zijn problemen naar toe kan bellen. Deze helpdesks zijn in de meeste gevallen alleen maar in het leven geroepen om de meest voorkomende hardwarematige storingen op te lossen. Minder eenvoudige vragen kunnen er vaak niet beantwoord worden. Het is vaak alleen al een probleem om iemand van zo'n helpdesk aan de telefoon te krijgen. Bij ons krijgt u rechtstreeks iemand aan de telefoon die u kan helpen. En kunnen we u niet snel via de telefoon van uw probleem afhelpen dan kan meestal het probleem dezelfde dag (of soms een dag later) verholpen worden door van afstand in te loggen op uw PC (als het internet nog werkt).

PolarWeb ICT heeft zich reeds enkele jaren gespecialiseerd in levering en reparatie van PC's, en installatie van netwerken. PolarWeb ICT is leverancier voor bedrijven en particulieren.